CSR East Sweden

Kostnadsfritt och digitalt frukostseminarium om att motverka rasism på arbetsmarknaden

Varmt välkommen till ett kostnadsfritt och digitalt frukostseminarium om konkreta metoder och insatser på hur arbetsplatser kan arbeta för inkludering med avseende på hudfärg!

Byrån mot diskriminering i Östergötland och Sensus studieförbund vill i samband med detta frukostseminarium lyfta frågor kring rasism i arbetslivet.

Under seminariet kommer Kitimbwa Sabuni, utbildningsledare för Stockholms Länsstyrelse projekt Vidga normen, presentera hur diskriminering utifrån hudfärg ser ut på den svenska arbetsmarknaden samt hur arbetsplatserna kan arbeta för inkludering med avseende på hudfärg (konkreta metoder och insatser) och därmed leva upp till diskrimineringslagen.
Den främsta målgruppen är kommuner, myndigheter, fackförbund, arbetsgivare och HR personal.

Frukostseminariet är kostnadsfritt men med anmälningsplikt.
Anmäl dig senast den 20 september kl.23.59 på https://magnetevent.se/Event/kostnadsfritt-och-digitalt-frukostseminarium-om-att-motverka-rasism-pa-arbetsmarknaden-38733/

Du deltar via dator, mobil eller surfplatta. Vi kommer att sända via ett verktyg som heter Zoom. Du ansluter via en länk och kommer behöva skriva in ett mötes ID. Länken och mötes ID kommer du få av oss dagen före föreläsningen.

Frågor och kontakt:
ghyslaine.nindorera@diskriminering.se

Varmt välkomna och hjälp oss gärna att sprida eventet!