Vilka är med?

Hos oss samlas ett 80-tal företag och organisationer i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan – alla med ett intresse för hållbarhet.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket CSR East Sweden.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

Mannersons Fastighets AB

https://mannersons.se/

TES – Total Environmental Solutions AB

https://www.tes-amm.com/
Läs mer

Vi på TES AB jobbar globalt med prisvärt återtag, återbruk, sekretesshantering och försäljning av IT-utrustning med miljön och värdeskapande för våra kunder i fokus. TES AB är certifierade enligt ISO 9001, 14001, 27001, OHSAS 18001 & R2.

Läs mer

Restore Capital arbetar med konsulttjänster inom hållbarhet, återbruk av IT, dataradering och återvinning. Vi har även egen process för dataradering och har goda avsättningskanaler för uttjänta IT produkter. Vi har även möjlighet att komma ut till företag och verksamheter för att dataradera på plats. Hör av er så tar vi en kaffe och berättar lite mer.

Growing Business AB

https://www.growingbusiness.nu
Läs mer

Growing Business AB hjälper små och medelstora företag öka sin lönsamhet med rätt affärsstrategi. Helt enkelt att nå maximalt värde för rätt kund, med rätt erbjudande och rätt pris. Företaget har en stark profil för hållbart företagande och kan hjälpa företag omsätta hållbarhetstrenden till lönsamhet.

Östsvenska Handelskammaren

https://ostsvenskahandelskammaren.se/

Studiefrämjandet Östergötland

https://www.studieframjandet.se/

Recycling Partner RP i Linköping AB

https://www.rp.se/#/mobeltyp/0/farg/0/marke/0/antal/0/q/

Navitas Studentförening

http://www.navitas.se/

Länsstyrelsen Östergötland

https://www.lansstyrelsen.se/ostergotland

Juste a’fair

https://justeafair.com/

Energikontoret Östra Götaland

https://www.energikontoretostergotland.se/

Byrån mot diskriminering i Östergötland

https://www.diskriminering.se/

Biståndsorganisationen Hjärta till Hjärta

http://hjartatillhjarta.se/
Läs mer

Biståndsorganisationen Hjärta till Hjärta arbetar med sociala insatser utifrån två verksamhetsområden: Bistånd och Second Hand. Utifrån en kristen värdegrund genomför vi olika biståndsinsatser för att hjälpa utsatta människor i främst östra Europa. Grundmotivet i arbetet är övertygelsen om alla människors lika värde och tron på att vi med små medel kan hjälpa ett barn, en familj eller en gammal människa ur fattigdom och misär. Våra second hand-butiker är goda exempel på sociala företag som värnar om både miljö och människor.

Cleantech Östergötland

Läs mer

Cleantech Östergötland är ett nätverk där människor från näringslivet, offentligheten och akademin möts för att lösa samhällets miljöutmaningar. Tillsammans odlar vi framgångsrika relationer som utvecklas till hållbara affärer genom miljöteknik och kunskap.

Profecta utveckling och företagscoachning

http://profecta.nu/
Läs mer

Utbildar och stöttar företag i ett hållbart personalarbete.

Läs mer

Pacnova utvecklar annorlunda förpackningar. Affärsidén är att skapa flera olika kundnyttor. Vi fokuserar på produkten StrapCarrier, en förpackning för att få produkter till butikshyllan. Mer info på www.pacnova.se

Läs mer

Konsult med fokus på strategisk samhällsutveckling och kompassen inställd på ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet.

Läs mer

Den traditionella reklambyrån, som vi känner den, är död. Bultas vision är en ny typ av kommunikationsbyrå som tar stort socialt ansvar och högprioriterar klimat- och jämställdhetsfrågor. Vi vill skapa snygg och smart reklam för, och tillsammans med, andra schyssta företag som delar våra grundvärderingar om en bättre värld för alla. Eller som vi väljer att kalla det; Vass reklam, vänlig mot världen.

Läs mer

Illustrationer och grafisk formgivning

Linköpings Stadsmission

https://linkopingsstadsmission.se/
Läs mer

Vi jobbar med social hållbarhet genom våra två affärsområden Sociala företag och Stöd och behandling. Vi bottnar i en stark värdegrund om alla människors lika värde och möter de behov vi ser i samhället genom innovationskraft och hållbara lösningar för människa och samhälle.

Coompanion Östergötland

https://ostergotland.coompanion.se/

Region Östergötland

https://www.regionostergotland.se/

Kontakt

Anna Rehncrona

Ansvarig näringslivsutveckling och Projektledare CSR East Sweden

Relaterat innehåll

Bli medlem

I nätverket finns stora som små företag och organisationer som alla strävar...

Om CSR East Sweden

CSR East Sweden består av företag och organisationer i Östergötland, Sörmland och...

Styrgrupp

CSR East Swedens styrgrupp består av personer som tillsammans har en bred...