Vilka är med?

Hos oss samlas ett 80-tal företag och organisationer i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan – alla med ett intresse för hållbarhet.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket CSR East Sweden.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

Growing Business AB

https://www.growingbusiness.nu
Läs mer

Growing Business AB hjälper små och medelstora företag öka sin lönsamhet med rätt affärsstrategi. Helt enkelt att nå maximalt värde för rätt kund, med rätt erbjudande och rätt pris. Företaget har en stark profil för hållbart företagande och kan hjälpa företag omsätta hållbarhetstrenden till lönsamhet.

7 Bitar AB

http://7bitar.com/
Läs mer

Vi sysslar med interiör design och renovering.

Östsvenska Handelskammaren

https://ostsvenskahandelskammaren.se/

Studiefrämjandet Östergötland

https://www.studieframjandet.se/

Recycling Partner RP i Linköping AB

https://www.rp.se/#/mobeltyp/0/farg/0/marke/0/antal/0/q/

Navitas Studentförening

http://www.navitas.se/

Länsstyrelsen Östergötland

https://www.lansstyrelsen.se/ostergotland

Juste a’fair

https://justeafair.com/

Energikontoret Östra Götaland

https://www.energikontoretostergotland.se/

Byrån mot diskriminering i Östergötland

https://www.diskriminering.se/

Biståndsorganisationen Hjärta till Hjärta

http://hjartatillhjarta.se/
Läs mer

Biståndsorganisationen Hjärta till Hjärta arbetar med sociala insatser utifrån två verksamhetsområden: Bistånd och Second Hand. Utifrån en kristen värdegrund genomför vi olika biståndsinsatser för att hjälpa utsatta människor i främst östra Europa. Grundmotivet i arbetet är övertygelsen om alla människors lika värde och tron på att vi med små medel kan hjälpa ett barn, en familj eller en gammal människa ur fattigdom och misär. Våra second hand-butiker är goda exempel på sociala företag som värnar om både miljö och människor.

Läs mer

Relationsfotograf, föreläsare och skribent En relationsfotografering syftar till mer än vackra bilder. Det är i första hand en upplevelse, skräddarsydd för er. En stund att ha roligt ihop, skapa minnen och visa uppskattning. Resultatet är bilder fyllda av liv och starkare relationer. Bilderna blir en påminnelse om det goda i er relation och fortsätter att stärka er gemenskap i vardagen. Mitt unika koncept riktar sig till såväl privatpersoner som företag.

Cleantech Östergötland

Läs mer

Cleantech Östergötland är ett nätverk där människor från näringslivet, offentligheten och akademin möts för att lösa samhällets miljöutmaningar. Tillsammans odlar vi framgångsrika relationer som utvecklas till hållbara affärer genom miljöteknik och kunskap.

Linköpings Södra Röda Korskrets

https://kommun.redcross.se/linkoping/

Varié

Läs mer

Att få till en moderiktig garderob med fin balans mellan nytt och återälskat måste få ta sin tid och vi tycker det vore roligt om just kläder från VARIÉ skulle få ta plats i din garderob. Tillsammans kan vi hjälpa planeten ett plagg i taget. Hos oss hittar du kvalitetsplagg och tidlösa klassiker som vill byta ägare och få nytt liv. Kärleken till mode går som en röd tråd genom allt vi gör.

Profecta utveckling och företagscoachning

http://profecta.nu/
Läs mer

Utbildar och stöttar företag i ett hållbart personalarbete.

Sibship Productions AB

https://www.sibship.se/
Läs mer

Kommunikationsbyrå med fokus på mångfald och hållbarhet. I arbetet för en med hållbar och jämställd värld lanserar vi även två produkter: Next Period mensskydd, samt Virva.se

Empower Executive Search Scandinavia AB

https://empowersearch.se/
Läs mer

Empower Executive Search erbjuder rekrytering via executive search/headhunting av chefer och ledare, affärsnära specialister och kvalificerade säljare, oavsett bransch. Vi kan också hjälpa dig med second opinion, interima lösningar samt med teamutveckling av din ledningsgrupp eller andra team. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta rätt ledare och medarbetare med just den kompetens du eftersöker. Vi arbetar fokuserat för jämställdhet och hållbarhet – för att du ska få ett väl fungerande team av både kvinnor och män. Vi searchar, attraherar och rekryterar de personer du eftersöker och bidrar till våra uppdragsgivares framgång genom tjänster som utvecklar både verksamheten och individerna i den. Har du svårt att hitta kvinnor till vissa positioner eller styrelseuppdrag? Det vill vi ändra på! Vi har ett mycket stort nätverk av kompetenta och erfarna kvinnor och presenterar alltid både kvinnor och män för våra uppdragsgivare, oavsett position. Vår vision är att Empower Executive Search ska vara det självklara valet vid rekrytering och teamutveckling för moderna företag och organisationer som vill satsa på jämlikhet för att bygga ett hållbart näringsliv och samhälle.

Läs mer

Pacnova utvecklar annorlunda förpackningar. Affärsidén är att skapa flera olika kundnyttor. Vi fokuserar på produkten StrapCarrier, en förpackning för att få produkter till butikshyllan. Mer info på www.pacnova.se

Läs mer

Konsult med fokus på strategisk samhällsutveckling och kompassen inställd på ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet.

Läs mer

Den traditionella reklambyrån, som vi känner den, är död. Bultas vision är en ny typ av kommunikationsbyrå som tar stort socialt ansvar och högprioriterar klimat- och jämställdhetsfrågor. Vi vill skapa snygg och smart reklam för, och tillsammans med, andra schyssta företag som delar våra grundvärderingar om en bättre värld för alla. Eller som vi väljer att kalla det; Vass reklam, vänlig mot världen.

Kontakt

Anna Axelsson

Verksamhetschef

Relaterat innehåll

Bli medlem

I nätverket finns stora som små företag och organisationer som alla strävar...

Om CSR East Sweden

CSR East Sweden består av företag och organisationer i Östergötland, Sörmland och...

Styrgrupp

CSR East Swedens styrgrupp består av personer som tillsammans har en bred...