Vilka är med?

Hos oss samlas ett 80-tal företag och organisationer i regionen. De största och de minsta. Företag som tillverkar produkter och som säljer tjänster. Företag som verkar lokalt och företag som har hela världen som sin spelplan – alla med ett intresse för hållbarhet.
Här kan du söka bland våra medlemmar och se vilka som ingår i nätverket CSR East Sweden.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

Advokatfirman Glimstedt

http://www.glimstedt.se/

Billerud Korsnäs Sweden AB

www.billerudkorsnas.se

Biståndsorganisationen Hjärta till Hjärta

http://hjartatillhjarta.se/
Läs mer

Biståndsorganisationen Hjärta till Hjärta arbetar med sociala insatser utifrån två verksamhetsområden: Bistånd och Second Hand. Utifrån en kristen värdegrund genomför vi olika biståndsinsatser för att hjälpa utsatta människor i främst östra Europa. Grundmotivet i arbetet är övertygelsen om alla människors lika värde och tron på att vi med små medel kan hjälpa ett barn, en familj eller en gammal människa ur fattigdom och misär. Våra second hand-butiker är goda exempel på sociala företag som värnar om både miljö och människor.

Läs mer

Den traditionella reklambyrån, som vi känner den, är död. Bultas vision är en ny typ av kommunikationsbyrå som tar stort socialt ansvar och högprioriterar klimat- och jämställdhetsfrågor. Vi vill skapa snygg och smart reklam för, och tillsammans med, andra schyssta företag som delar våra grundvärderingar om en bättre värld för alla. Eller som vi väljer att kalla det; Vass reklam, vänlig mot världen.

Byn Kommunikation

http://bynkommunikation.se

Byrån mot diskriminering i Östergötland

http://www.diskriminering.se/

Casall Sport AB

www.casall.se

Cleantech Östergötland

http://cleantechostergotland.se/
Läs mer

Cleantech Östergötland är ett nätverk där människor från näringslivet, offentligheten och akademin möts för att lösa samhällets miljöutmaningar. Tillsammans odlar vi framgångsrika relationer som utvecklas till hållbara affärer genom miljöteknik och kunskap.

Concept Minds AB

http://www.mickelean.com/

Coompanion Östergötland

http://ostergotland.coompanion.se/

Danske Bank / Mobila Kontoret Öst

www.danskebank.se

Econova AB

www.econova.se

Läs mer

Konsult med fokus på strategisk samhällsutveckling och kompassen inställd på ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet.

ED Bygg Sverige AB

www.edbygg.se

EkoPerspektiv

www.ekoperspektiv.se

Empower Executive Search Scandinavia AB

https://empowersearch.se/
Läs mer

Empower Executive Search erbjuder rekrytering via executive search/headhunting av chefer och ledare, affärsnära specialister och kvalificerade säljare, oavsett bransch. Vi kan också hjälpa dig med second opinion, interima lösningar samt med teamutveckling av din ledningsgrupp eller andra team. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta rätt ledare och medarbetare med just den kompetens du eftersöker. Vi arbetar fokuserat för jämställdhet och hållbarhet – för att du ska få ett väl fungerande team av både kvinnor och män. Vi searchar, attraherar och rekryterar de personer du eftersöker och bidrar till våra uppdragsgivares framgång genom tjänster som utvecklar både verksamheten och individerna i den. Har du svårt att hitta kvinnor till vissa positioner eller styrelseuppdrag? Det vill vi ändra på! Vi har ett mycket stort nätverk av kompetenta och erfarna kvinnor och presenterar alltid både kvinnor och män för våra uppdragsgivare, oavsett position. Vår vision är att Empower Executive Search ska vara det självklara valet vid rekrytering och teamutveckling för moderna företag och organisationer som vill satsa på jämlikhet för att bygga ett hållbart näringsliv och samhälle.

Energikontoret Östra Götaland

https://www.energikontoretostergotland.se/

Envima AB

www.envima.se

Läs mer

Filmvision producerar olika typer av reklamfilm till företags hemsidor och sociala medier runt om i landet.

Fiskeby Board AB

www.fiskeby.com

Företagarna Linköping

www.foretagarna.se/linkoping

Hyresbostäder I Norrköping AB

www.hyresbostader.se

Läs mer

Illustrationer och grafisk formgivning

Individual Focus

www.individualfocus.org

Juste a’fair

http://justeafair.com/

Kontakt

Anna Axelsson

Verksamhetschef

Relaterat innehåll

Bli medlem

I nätverket finns stora som små företag och organisationer som alla strävar...

Om CSR East Sweden

CSR East Sweden består av företag och organisationer i Östergötland, Sörmland och...

Styrgrupp

CSR East Swedens styrgrupp består av personer som tillsammans har en bred...